Арматура за отопление

За професионалистите продуктите на HUMMEL са идеалните решения за ежедневните предизвикателства. Трудно е да си представим специалните изисквания за отопление и санитария без арматурата на Hummel за решаване на проблеми. С винтовите фитинги и адаптери, заваряването и резбоването стават ненужни, като по този начин работата на място се превръща в чисто нещо. В допълнение към известната арматура за решаване проблеми, HUMMEL предлага и клапани за вентилиране и изпразване, както и дизайнерски инженерни фитинги.

Дивизии

Фитинги за радиатори

Продуктовата група включва огромен асортимент: фитинги BasisPLUS, Basis фитинги, многофункционални фитинги, термостатни глави, възвратни клапани, съединители и нипели, автоматична вентилация, фитинги за изпускане и редуктори. Също така PSB Systems предлага широка гама от аксесоари: вентилационни ключове, нипели за свързване, розетки за капаци и капачки за запечатване.

Дизайнерска арматура

С Designtechnic серията, Hummel определя стандарт по отношение на естетиката. Гамата включва пълни комплекти с всички необходими компоненти за свързване на радиатори.

Клиентите могат да избират между различни варианти на покритието от неръждаема стомана, бял цвят или хром.