КАБЕЛНИ ЩУЦЕРИ

PSB Systems предлага огромно портфолио от кабелни щуцери и аксесоари за промишлени приложения. Висококачествените материали и иновативната технология гарантират качество, което отговаря на най-високите изисквания.

- Съответства на RoHS и REACH / SVHC
- Без конфликтни материали
- Без халоген и фосфор
- Клас на пожарозащита V0 съгласно UL 94
- Устойчив на открито полиамид съгласно UL 746C f1 (HSK-K черен)
- Клас на защита IP 66, IP 68 до 10 бара и IP 69K съгласно DIN EN 60529
- Защита от вибрации на съединителната гайка
- Бърз монтаж и оптимално свързване на екрана (версия EMC)

Capture.PNG
ЕXIOS Ex щуцери за бронирани кабели

EXIOS - Ех Тези кабелни щуцери са проектирани за използване в "Опасни зони". Висококачественият дизайн Exios е сертифициран в съответствие с най-новите стандарти IECEx и ATEX.

Ex - аксесоари и тапи

Ex - тапи и аксесоари

Ex e - полиамидни щуцери

Ex e - кабелни щуцери. Кабелните щуцери за опасни зони съответстват на типовете защита на възпламеняването Ex-e. Това важи за всички области, в които е предписана "повишена безопасност". Гамата включва винтови връзки в многобройни размери за всички общи диапазони на затягане, както и варианти с много и плоски кабелни вложки.

Ex e - метални щуцери

Ex e - метални щуцери. Металните щуцери за опасни зони се предлагат във варианти в месинг (никелиран) и неръждаема стомана.

Ex d - метални щуцери

Ex d - метални щуцери Кабелните входове от серия HSK-Ex-d са проектирани за използване в електрически експлоатационни съоръжения в потенциално експлозивни зони със защита тип "e" и / или "d" в съответствие с EN 60079-0, EN 60079-1 и EN 60079-7.

Щуцери за специални приложения

Сертифицираните щуцери по EHEDG HD Pro са идеални за използване в хранително-вкусовата промишленост.

EMC щуцери с електромагнитна съвместимост

Кабелните входове от серия HSK EMC (Електомагнитна съвместимост) отговарят на най-високите изисквания по отношение на качество и безопасност. Две различни EMC системи за защита гарантират дълъг живот на контакта и лесно сглобяемо приложение.

Серия HSK

Кабелните щуцери от серия HSK-K принадлежат към премиум сегмента и отговарят на най-високите изисквания за качество. Множество сертификати доказват високото ниво и дават на клиентите необходимата сигурност. Серията HSK-K включва кабелни щуцери, изработени от полиамид и PVDF.

Метални щуцери

Кабелните щуцери, изработени от месинг (никелирани) и неръждаема стомана, са здрави и изключително подходящи за промишлена употреба. Наличен е огромен асортимент както за стандартни, така и за индустриални решения.

DIN-Cable Gland

Тези кабелни входове са проектирани да отговарят на специфични норми и стандарти. Поради това те се различават по дизайн и функция от премиум серията кабелни входове HSK

Тапи, гайки, редуктори и др.

Аксесоарите са разнообразни, изработени от полиамид, месинг и неръждаема стомана и се предлагат за всички серии в нашите промишлени кабелни входове.

EMC Ex e - метални щуцери

EMC Ex e - метални щуцери. Кабелните щуцери от серия HSK-Ex са проектирани за използване на електрически експлоатационни съоръжения в потенциално взривоопасни зони със защита тип "e" в съответствие с EN

Моля, свържете се с нас за повече информация относно различните серии, асортимент и размери на кабелните щуцери.